روش پخت مرغ کبابی با سالاد یونان کینوا
مرحله 1
کینوا را طبق دستورالعمل بسته پخته ، سپس در آب سرد بشویید و کاملاً آبکش کنید.
گام 2
در همین حال کره ، چیلی و سیر را به صورت خمیر مخلوط کنید. فیله مرغ را با مقداری چاشنی در 2 قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید. در یک ظرف مخصوص داغ دراز بکشید و برای مدت زمان 3-4 دقیقه از هر طرف آن را بپزید یا تا زمانی که پخته شود ، آن را بپزید. انتقال به یک بشقاب ، کره تند را نقطه کنید و کنار بگذارید تا ذوب شود.
مرحله 3
بعد گوجه فرنگی ، زیتون ، پیاز ، فتا و نعناع را داخل یک کاسه بریزید. در کینوا پخته شده بریزید. باقی مانده روغن زیتون ، آبلیمو و پوست لیمو را هم بزنید و خوب چاشنی کنید. با گوشت فیله مرغ سرو کنید و با آب مرغ کره ای آغشته شود.
در ایران هتل ترنج کیش (هتل-ترنج/https://www.iranhotelonline.com/kish-hotels) یکی از هتل هایی است که غذای مرغ کبابی با سالاد یونانی را سرو میکند.
برای رزرو هتل ترنج کیش میتوانید از درگاه ایران هتل آنلاین اقدام کنید
www.iranhotelonline.com
درباره این سایت