آیا می خواهید بدانید که چگونه یک پیتزای ایتالیایی واقعی درست کنید؟ بهترین راه این است که یک آموزش آموزشی بعد از ساعت کار را از آشپزها در یکی از بهترین پیتزا فروشی های رم دریافت کنید. اما اگر قرار نیست به این زودی ها به رم بروید ، بهترین گزینه بعدی شما بررسی این دستورالعمل از خدمه Walks of Italy است.

مهمترین قسمت درست کردن خمیر پیتزای ایتالیایی است! فراتر از پایه پیتزا ، خمیر همان چیزی است که به پیتزا بافت می بخشد ، طعم دهنده ها را کنار هم نگه می دارد و - اگر درست انجام شود - می تواند احساس کند که شما به عقب به ایتالیا منتقل شده اید

فقط کمی در مورد پیتزا در ایتالیا
حتی اگر به محبوب ترین غذای ایتالیایی در خارج از کشور تبدیل شده باشد ، پیتزا و ایتالیا همیشه مترادف نبوده اند. در واقع ، پیتزا حتی تا قرن نوزدهم اختراع نشده است ، زمانی که آن را به عنوان یک فست فود در خیابان های ناپل آغاز کرد. در ابتدای کار (و ، حتی امروز نیز بحث خواهیم کرد) ، هر چه پیتزا ساده تر باشد ، بهتر است: ناپولتانایای کلاسیک پیتزا فقط خمیر با سس گوجه فرنگی از گوجه های مارزانو ، پونه کوهی یا ریحان ، کمی سیر ، نمک و زیتون بود روغن (برای همه آنچه شما باید درباره انتخاب بهترین روغن زیتون بدانید ، به پست ما مراجعه کنید.)

هرچند ، این یک پیتزای دیگر از ناپل است که دارای زیبا ترین شجره نامه است. هنگامی که ملکه مارگریتا در سال 89 به دیدار ناپل آمد ، شیفته یک نانوای محلی پیتزا شد که به احترام او ، یک پیتزا با رنگهای پرچم جدید ایتالیا تازه ساخته شده - گوجه قرمز ، موزارلا سفید و سبز درست کرده بود. ریحان. بله ، حدس زدید اکنون به آن پیتزا مارگریتا (یا بعضی از منوها مارگاریتا) می گویند.

البته غذاهای ایتالیایی بسیار محلی هستند و پیتزاهای ایتالیایی نیز همین طور. (اگرچه هر پیتزای ایتالیایی واقعی همیشه باید در فر با چوب پخته شود ؛ در واقع ، یک پیتزا فروشی بدون آن حتی به طور قانونی نمی تواند خود را پیتزا فروشی بنامد!). آن پیتزای معروف جهانی در ناپل به "پیتزا آلتا" (پوسته ضخیم) معروف است ، در حالی که پیتزا در رم به طور سنتی پوسته نازک و ترد است.

مانند سایر غذاهای ایتالیایی ، بهترین و معتبرترین آنها پیتزای ایتالیایی است که با مواد اولیه محلی و تازه ، مخصوصاً هر نوع DOP تهیه شود (توضیحات کامل این اصطلاح شگفت انگیز را می توانید در وبلاگ ما درباره غذاهای DOP بخوانید). ما در مورد خمیر مایکروویو و پنیر مصنوعی که اکنون در ایتالیا و خارج از کشور می بینید صحبت نمی کنیم ، اما چیزی کاملا متفاوت است.

کوتاهترین رفتن به یک پیتزا فروشی معتبر با مواد عالی و اجاق گاز چوبی بهترین راه برای امتحان کردن آن است؟ آن را در خانه درست کنید!

بیشتر بخوانید: تنها دستورالعمل لازانیا ایتالیایی که همیشه لازم دارید

مرغ کبابی با سالاد یونان کینوا

طرز تهیه تاکو مکزیکی

طرز تهیه پیتزای ایتالیایی

، ,پیتزا ,ایتالیایی ,یک ,پیتزای ,درست ,پیتزای ایتالیایی ,است که ,پیتزا فروشی ,یک پیتزا ,، یک ,پیتزای ایتالیایی واقعی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش تعمیرات لوازم الکترونیکی و وسایل درمان خانگی بیماری ها کورنا Local & Travel Website ::. فریاد .:: وبلاگ اطلاع رسانی دبیرستان فرزانگان ملایر تاسیس کاران مرجع رسمی مقالات لوازم آرایش سوالات ضمن خدمت انتصاب مدیران مدارس